Susi

Rotu & sukupuoli: xx-o
Väri: musta sabino, herasilmät
Säkä: 172cm
Syntynyt: 2006-12-10, 39v
Kasvattaja: Emilia & Shun A. (FIN, evm)

Matka: semistayer
Statistiikka::---
Voittosumma: 0v€
Meriitit:


© Mira

Susi on perusluonteeltaan vähän arvaamaton ja epäileväinen, mutta kuitenkin mukava tapaus. Susi on ns. yhden miehen hevonen, koska sen kanssa kestää pitkään, ennen kuin voittaa sen luottamuksen. Susi on hoidettaessa melko helppo tapaus hoitaa, mutta uudet asiat hermostuttavat sitä. Jos esimerkiksi hoitopaikkaa tai -tapoja jotenkin muutetaam, Susi kyllä osaa ilmaista tyytymättömyytensä milloin mitenkin. Suden kanssa rauhalliset, päättäväiset ja lempeät otteet ovat tärkeitä. Hermostunut tai kovaotteinen hoitaja Suden kanssa ei tiedä hyvää. Tällöin Susi saattaa ruveta sanan mukaisesti riehumaan ja osoittamaan mieltään. Kun Susi hermostuu se näyttää sinisten silmiensä ansiosta hyvin hurjalta ja usein epävarmat ihmiset pelkäävätkin Sutta niiden ja sen luonteen takia.
Taluttaessa Susi kulkee melko hyvin, vaikka toisinaan se saattaa tehdä jotain yllätyksellistä, kuten nousta pystyyn tai hypätä sivulle. Joskus talutus voi tuntua todella rankalta, koska Susi omaa melko kovan luonteen ja jos se jotain päättää, niin se myös pitää päätöksensä.
Ratsastaessa Susi on täynnä energiaa. Joskus tuntuu siltä, ettei se koskaan väsy. Varsinkin silloin, kun Susi päättää jatkaa spurttiharjoituksia vielä muutamalla sadalla metrillä ja vielä tämänkin jälkeen riekkua talutuksessa. Susi tottelee pehmeitä ja kevyitä apuja todella hienosti, mutta kovemmille avuille se sulkee korvansa. Joskus tosin sen lähtiessä viemään on vähän vaikea yrittää saada sitä pysähtymään kevyillä pidätteillä. Tosin Suden viedessä, ei oikein kovatkaan avut tepsi. Tällöin on vain pojan annettava juosta tai sitten ohjattava se ympyrälle, jos mahdollista.
Kisoissa Susi saattaa toisinaan temppuilla lähtökarsinaan mennessä, mutta onneksi se ei tätä kovin usein tee kuitenkaan. Laukkaamaan päästyään Susi rakastaa ehdottomasti muiden edellä olemista. Se ei muutenkaan siedä ketään edellään. Pussiin joutuessa Sutta on vaikea pitää hallinnassa, mutta kovalla ja taitavalla työllä siinäkin onnistuminen on mahdollista.


SUKU

i. Etsushi (evm)
JPN
ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. Sachina (evm)
JPN
ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.

Isälinja:
Emälinja:


KILPAILUT


JÄLKELÄISET

CAS9 o Stormsky's Conall