Info

Olen kotiäiti, jonka harrastuksena on taide. Enimmäkseen teen töitä akryyliväreillä tai lyijykynällä. Muista tekniikoista olen harjoitteluasteella musteen käytössä. Värikyniä olen myös toisinaan käyttänyt. Teen tauluja tilaustyönä sekä osa galleriassa esillä olevista töistä on ostettavissa.

Hinnasto

 • Lyijykynä- ja mustetyöt

  Hinnat ovat suurin piirtein. Työn vaativuus ja tekemiseen kulunut aika määrittää lopullisen hinnan.
  A5 - Alkaen 10€
  A4 - Alkaen 20€
  A3 - Alkaen 30€
  Muut koot - Kysy hintaa!

 • Akryylimaalaukset

  Hinta määräytyy pitkälti työn koon, vaativuuden ja tekemiseen menneen ajan mukaan. Pienemmät työt ovat luonnollisesti halvempia kuin isommat työt. Vastaavasti esimerkiksi, jos työssä on kaksi hevosenpäätä, se on kalliimpi kuin jos työssä olisi yksi hevosen pää.
  Esim.
  Pienet (A4 ja pienemmät) ja yksinkertaiset työt 15-30€
  40x50cm - Noin 60-150€

 • Muut tekniikat

  Kysy hintaa värikynä- tai sekatöistä.

  Tilaaminen

  Lähetä sähköpostilla tietoja siitä, millaisen ja minkä kokoisen työn haluat sekä millä tekniikalla. Mallikuvat ovat aina tervetulleita, mutta ne eivät ole pakollisia. Muotokuvissa mallikuva on välttämätön. Tilattaessa annan jo arvion työn mahdollisesta lopullisesta hinnasta.

  Työstä voidaan haluttaessa lähettää väliaikakuvaa, jolloin ostaja pääsee vaikuttamaan taulun syntyyn tai kertomaan, jos taulussa on jotain, mikä ei miellytä. Työn valmistuttua se lähetetään ostajalla heti, kun tämä on maksanut taulun.